Zbiory Historyczne Stefana Kotarskiego / Zbigniew Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1962)
Na arkuszu papieru napis: Zbiory Historyczne Stefana Kotarskiego, za nim dwa sztandary, niżej trójdzielna tarcza herbowa z: Orłem, Pogonią i Archaniołem, obok daty: 1863-1963. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.