August Strindberg - Śmiertelny taniec - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia 2.09.1967 r. Reżyseria Piotr Paradowski, scenografia Jadwiga Pożakowska.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.