[Afisz. Incipit] Gdański Okręgowy Związek Bokserski organizuje ... Indywidualne Mistrzostwa Wybrzeża w Boksie ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o mistrzostwach, które miały miejsce 8-10.04.1949 r. w sali Stoczni nr 1 w Gdańsku. Udział wzięli najlepsi zawodnicy okręgu: Antkiewicz, Chychła, Kwiatkowski, Kudłacik, Białkowski, Rajski, Musiał, Klein, Mikołajczewski, Miller, Bork, Rudzki, Grzywacz, Lebiedziński i inni.