Ex-Libris Fritz - Lehnhardt H. Fischer. - Fischer, Helma (ok. 1875-ok. 1930) (1895)
Przedstawia krajobraz wysokogórski. Poniżej napis rozdzielony ekwipunkiem wspinaczkowym: Ex Libris Fritz - Lehnhardt. Po lewej stronie lira i kufel piwa. Sygn. aut.: HFischer w obrębie kompoz.