Płock na skarpie z mostem - Rolicz, Stanisław (1913-1997). ([Gdynia] : [nakładem własnym autora], 1966)
Przedstawia widok na most i skarpę wiślaną w Płocku.
Pod kompozycją tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy