Ex Libris Wout Meulemans W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia dwie żaby, jedna na górze, druga u dołu. Między nimi linie faliste i napis: Ex Libris Wout Meulemans. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.