Wrzeszcz : ulica Manifestu Połanieckiego / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia dom nr 32/34 przy ulicy Manifestu Połanieckiego w Gdańsku Wrzeszczu, widok z ulicy Tadeusza Kościuszki, 1980 rok.