Ogłoszenie : Zarząd Nieruchomości podaje do publicznej wiadomości [...] / Zarząd Nieruchomości Miejskich w Słupsku. (Zarząd Nieruchomości Miejskich w Słupsku, 1947)
Afisz dot. przydziału ogrodów przydomowych z 15.11.1947 r.