Jagdpolizei Verordnung = Įsakymas apie medžioklę = Rozporządzenie o polowaniu / Hindenburg. - Hindenburg, Paul von (1847-1934) (s.n.], 1915)
Roporządzenie niem. władz okupacyjnych z 28.07.1915 o zakazie polowań.