Scena Studencka Wyjście z cienia. Krok drugi : 13-14.03.1999 r. ([wydawca nieznany], 1999)
Plakat z programem wydarzenia zorganizowanego przez: Stowarzyszenie Plenipotentów J. Tadeusza oraz Teatr Miniatura.