Podniesienie bandery / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia podniesienie bandery na statku Marszal Goworow w stoczni gdyńskiej, 16 stycznia 1979 rok.