Podniesienie bandery - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia podniesienie bandery na statku Marszal Goworow w stoczni gdyńskiej, 16 stycznia 1979 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Statki; Stocznie; Gdynia (woj. pomorskie); Fotografia prasowa