Ex Libris Paul Marchandise / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1958)
Na stole przy oknie popiersie Beethovena i otwarty album ze znaczkami, napis: Ex Libris Paul Marchandise. Sygnatura artysty i nr dzieła: 105 w obrębie kompozycji.