Ex Libris Paul Marchandise - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Marchandise, Paul. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1958)
Na stole przy oknie popiersie Beethovena i otwarty album ze znaczkami, napis: Ex Libris Paul Marchandise. Sygnatura artysty i nr dzieła: 105 w obrębie kompozycji.
Data według podanej bibliografii.
Die Deutsche Exlibris-Gesellschaft, http://www.exlibris-deg.de/content/publikationen/exlibris-werklisten/saez-julio-fernandez-e/, dostęp 20.05.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w