[Afisz. Incipit] Zarząd Wojewódzki i Miejski Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej organizuje uroczystą akademię ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący uroczystościach 23.02.1949 r. w gdańskim Teatrze Wybrzeże.