[Afisz. Incipit] Tylko 2 dni 5 i 6 sierpnia br. występy artystów Łódzkiego Teatru "Syrena" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wydarzeniu 5-6.08.1947 r. Teatr Aktorów Województwa Gdańskiego w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41. Wystąpili: Józef Węgrzyn, Irena Malkiewicz, Zofia Wilczyńska, Jadwiga Paczewska, Wacław Janikowski, Jerzy Pichelski, Zygmunt Regro.