Gdynia : aktor Seweryn w filmie "Prom" Afanasjewa / fotograf Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1970)
Przedstawia portret Andrzeja Seweryna wykonany na nabrzeżu w Gdyni, (Andrzej Seweryn nie grał w filmie "Prom"), około 1970 r.