[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Z uwagi na zblizajacy sie okres zniw ... - Piotrowski, Jan (1907-1984). (Lebork : Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lebork, 1946)
Afisz z apelem dotyczącym napraw sprzętów rolniczych 8.07.1946 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.