[Głowa męska] - Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Gdańsk], 1953)
Przedstawia studium głowy męskiej starszego człowieka.
U dołu pod kompozycją ołówkiem sygnatura autora i data.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.