[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o mistrzostwo I Ligi Kolejarz Koło Sportowe przy D.O.K.P. Gdańsk - Gwardia Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o meczu, który miał miejsce 7.03.1954 r. w hali sportowej we Wrzeszczu, ul. Słowackiego.