[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Malborku z dnia 6 grudnia 1957 r. w sprawie ustalenia granic i numerów obwodów głosowania ... ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz z informacją o obwodach głosowania w Malborku i okolicach.