[Afisz. Incipit] Obwieszczenie: W czasie od dnia 15 października do dnia ... zostanie przeprowadzona Akcja Społeczna zbiórki złomu żelaznego i metali kolorowych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zbiórce.