[Afisz. Incipit:] Przodownicy humoru Warszawie Program humoru, piosenki, satyry i skeczów ... / Miejski Komitet Odbudowy Warszawy przy M.R.N. w Sopocie. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wydarzeniu 15.08.1951 r. na kortach tenisowych w Sopocie. Wykonawcy: K. Hanusz, A. Pindras, S. Piasecka, Z. Wilczyńska, A. Fuzakowski, L. Sempoliński.