Gdańsk. Widok ogólny na pierwszym planie Dwór Bractwa Świętego Jerzego i Złota Brama, w głębi kościół NMPanny i wieża Ratusza Głównego / wg fotografii barwnej K. Kamińskiego. - Kamiński, Krzysztof (1939-2019) (Biuro Wydawnicze Ruch, 1973)
Przedstawia widok ogólny Gdańska od strony zach., na pierwszym planie Dwór Bractwa św. Jerzego i Złota Brama, ok. 1975 r.