Ex Libris M. B. [Mieczysława Bielenia] : In Memoriam Albrecht Dürer 1471-1971 / Dolatowski - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1971)
W okręgu trzymanym przez dwa smoki napis: In memoriam Albrecht Dürer 1471-1971 niżej Synatura autorska Dürera monogram AD, poniżej szyldzik z napisem: Ex Libris M. B. i przywieszką z sygnaturą artysty. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.