Ex Libris M. B. [Mieczysława Bielenia] : In Memoriam Albrecht Dürer 1471-1971 - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Bieleń, Mieczysław (1971)
W okręgu trzymanym przez dwa smoki napis: In memoriam Albrecht Dürer 1471-1971 niżej Synatura autorska Dürera monogram AD, poniżej szyldzik z napisem: Ex Libris M. B. i przywieszką z sygnaturą artysty. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Imię i nazwisko właściciela ekslibrisu na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 13.10.2020
Keywords: Dürer, Albrecht -- (1471-1528).; Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.