[Afisz. Incipit] Staraniem Rady WF. i PW. w Słupsku odbędzie się w dniu 15 maja 1947 r. Zlot Młodzieży ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem Zlotu Młodzieży zrzeszonej w organizacjach młodzieżowych i Przysposobieniu Rolniczo-Wojskowym.