[Afisz. Incipit] Staraniem Rady WF. i PW. w Słupsku odbędzie się w dniu 15 maja 1947 r. Zlot Młodzieży ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem Zlotu Młodzieży zrzeszonej w organizacjach młodzieżowych i Przysposobieniu Rolniczo-Wojskowym.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie religijne; Afisze -- 1945-1990.