[Afisz. Incipit] Gdańskie Towarzystwo Fotograficzne zaprasza do zwiedzenia wystawy fotograficznej Kazimiery Dyakowskiej ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wystawie w dniach 31.07-30.08.1966 r. w Klubie Studentów Żak.