M/S "Stefan Batory" przy nabrzeżu w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia transatlantyk "Stefan Batory" zacumowany przy nabrzeżu francuskim w Gdyni, 1977 rok.