II. Wystawa elbląskich artystów plastyków oraz artystów plastyków z Sopotu. ([wydawca nieznany], 1948)
Ulotka informująca o wystawie w maju 1948 r. w Elblągu. Wśród artystów: Leniec Julian, Tomanek Zbigniew, Wypych Wiera, Zamczyński Ludwik, Dzierzenecki Eugeniusz, Szwoch Franciszek.