Ex Bibliotheca Dr. Josef Lenze / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1957)
Przedstawia na tle kamienic pomnik konny na placu, napis u góry: Ex Bibliotheca, u dołu: Dr. Josef Lenze. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.