[Afisz. Incipit] Gminne Spółdzielnie "Samopomoc Chłopska" ... skupują następujące odpaki użytkowe ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz ze spisem rodzajów odpadków i miejscowościami, w których są przyjmowane.