[Afisz. Incipit] Gminne Spółdzielnie "Samopomoc Chłopska" ... skupują następujące odpaki użytkowe ... (Kartuzy : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz ze spisem rodzajów odpadków i miejscowościami, w których są przyjmowane.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Spółdzielczość; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne