Widok na ulicę Wały Piastowskie od strony północnej / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia widok na "Zieleniak" i budynek dyrekcji PKP ze skrzyżowania ulic Łagiewniki i Wały Piastowskie, około 1985 r.