[Afisz teatralny] Faryzeusze i grzesznik : komedia w 4 aktach Małgorzaty Wolin i Jerzego Pomianowskiego. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1950)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce w Teatrze Dramatycznym w Gdyni. Reżyseria Stanisław Kwaskowski, kierownictwo literackie Kazimierz Barnaś, dekoracje Roman Bubiec.