Wschód i zachód słonia / D. Panas ; Teatr "Baj Pomorski" w Toruniu. - Panas, Dariusz (Teatr "Baj Pomorski", 2009)
Plakat prapremiery, która odbyła się 24 maja 2009 r. Nazwisko autora przy prawej krawędzi.