[P F 1963 Rudolf Hlava] C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1963)
Przedstawia głowę starego mężczyzny. Na odwrocie napis: P F 1963 Rudolf Hlava. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.