Julian Pietrzyk Exlibris / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
Przedstawia mężczyznę wylewającego wodę z garnków, obok niego z prawej strony dwie gwiazdki, napis półkoliście u góry: Julian Pietrzyk, u dołu: Exlibris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.