Wieczór muzyki, poezji i tańca - Związek Młodzieży Polskiej (1948-1957). Zarząd Miejski (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie 5-6.02.1949 w Teatrze Miejskiem w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Związek Młodzieży Polskiej (1948-1957) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła