[Afisz. Incipit] Telegram. Dnia 1 czerwca ... w sali Młodzieżowego Domu Kultury w Gdyni ... wystąpi ... Stefan Wiechecki Wiech ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o występie Stefana Wiecheckiego Wiecha w Gdyni, 1952 rok.