Wielki przedwyborczy z udziałem V-Prezesa Rady Naczelnej P.P.S. / Polska Partia Socjalistyczna, [et al.]. ([s.n.], 1946)
Afisz zachęcający do udziału we wiecu, który miał miejsce w Gdyni 18.06.1946 r.