[Delikatesy we Wrzeszczu] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia wnętrze sklepu spożywczego "Delikatesy" w Gdańsku-Wrzszeczu, 1979 r.