Ex-Libris Jørgen & Birgit Rasmussen - Post, Ole Høegh; Rasmussen, Jørgen Lindhard (1941- ).; Rasmussen, Birgit ([S. l., 1968)
W prostokątnej ramce płynący perkoz, napis u góry: Ex-Libris, u dołu: Jørgen & Birgit Rasmussen.
Na odwrociu nazwisko aut., technika graf. i data.