Programma do pierwszey sessyi seymowey. ([S.l. : s.n., 1809)
Druk ulotny zaw.: Program do pierwszej sesji sejmowej, z roku 1809.
Tyt. nagł.
Data wyd. wg tekstu.
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Sejm -- źródła; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- źródła; Druki ulotne -- 19 w