Gdańsk - odbud[owa] gmachu Centr[ali] Zielarskiej Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1958)
Przedstawia nowo zbudowany, w miejscu spichlerzy, gmach Centrali Zielarskiej na ul. Chmielnej, widok od strony Motławy, 1958.