Gdańsk - odbud[owa] gmachu Centr[ali] Zielarskiej - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1958)
Przedstawia nowo zbudowany, w miejscu spichlerzy, gmach Centrali Zielarskiej na ul. Chmielnej, widok od strony Motławy, 1958.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie