[Sklep ze sprzętem RTV w Sopocie] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia sprzedawczynię Beatę Majewską ze sklepu WPHW nr 676 w Sopocie, luty 1979 r.