[Sklep ze sprzętem RTV w Sopocie] - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia sprzedawczynię Beatę Majewską ze sklepu WPHW nr 676 w Sopocie, luty 1979 r.
Pod zdjęciem notka dziennikarska: 29 stycznia handlowcy obchodzili swoje święto. Wszystkim handlowcom, życzymy dużych sklepów i uśmiechniętych klientów.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- fotografie