Ex Libris Miroslav Krejča - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Krejča, Miroslav ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1956)
Mężczyzna z laską w ręku, napis: Ex Libris Miroslav Krejča. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.
Data według podanej bibliografii.
Strona Frederikshavn Kunstmuseum, dostęp 10.04.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Czechosłowacja -- 1945-1970.